De 3591 Vizualizari

ȘOCANT! Țara unde ANIMALELE sunt ÎNFOMETATE și SPERIATE DE MOARTE I GALERIE VIDEO-FOTO

ȘOCANT! Țara unde ANIMALELE sunt ÎNFOMETATE și SPERIATE DE MOARTE I GALERIE VIDEO-FOTO

Razboiul din Siria produce suferință în rândul animalelor fară stapân, iar Mohammad  salvează sute de animale din ghiarele morții.

Din 2011, mii de oameni fug pentru a-și salva viețile din orașul sirian Alep devastat de razboi, iar animalele au fost pur si simplu abandonate în casele distruse, chiar de catre familiile lor care au fugit cum au putut din calea razboiului.

Mohammad Alaa Jaleel, un șofer de ambulanță cunoscut sub numele de Alaa, a construit un adăpost pentru pisici. Pentru o perioadă bună de timp, el a dat o speranță animalelor găsite în orașul bombardat din țara sa, dar sanctuarul său a fost bombardat.

Alaa nu a mai reușit să mute animalele în altă parte, pentru că și el a trebuit să fugă din țară pentru a-și salva viața.

Acum, după câteva luni de stat în Turcia, el s-a întors în Siria și a început să-și reconstruiască sanctuarul. Adăpostul s-a umplut imediat cu animale flămânde care au rămas fără stăpân, potrivit thedodo.com.

Pisicile și cățeii sunt hrănite zilnic, îngrijite și, mai ales, iubite.

https://www.facebook.com/DodoImpact/videos/1635469723136781/

https://www.facebook.com/mohammadalaaaljaleel/videos/1413320405396871/

Dinner time!

Publicată de Ernesto’s Sanctuary for Cats in Syria pe Miercuri, 29 martie 2017

Tags:

,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X