Senzațional! Câți oameni s-au implicat pentru a scăpa un elefant de o durere chinuitoare de dinți!

Scăparea unui elefant de o durere de dinți a fost un succes enorm pentru angajații unei grădini zoologice din Columbia. A fost nevoie de aproape 30 de oameni pentru această intervenție de chirurgie orală.

Cetățenii orașului nu au stat cu mâinile în sân, ei s-au mobilizat și au donat bani pentru ca pacientului de 52 de ani să fie operat. Elefantul are, de altfel, o poveste de viaţă diferită de a altor animale de la zoo.

Citește și:

Tantor, elefantul african de la Zoo din BARRANQUILLA, îşi rupsese un fildeş în urmă cu doi ani, iar de câteva luni suferea de un abces.

Carlos Sanchez, medic veterinar, a explicat cum a demarat operația: “I s-a făcut o obturare de canal. I s-a curăţat interiorul fildeşului. Odată curăţată, zona a fost umplută cu materiale specifice. După ce se trezeşte din anestezie, trebuie să vedem dacă materialele puse înăuntrul fildeşului rezistă şi cât rezistă. ”

 Intervenția chirurgicală a necesitat anestezie generală, iar pentru asta bietul elefant nu a primit mâncare 48 de ore şi nici apă timp de 24 de ore. Când elefantul s-a trezit din anestezie şi s-a ridicat, toată lumea a răsuflat uşurată şi curtea unde se afla Tantor s-a umplut de aplauze.

Citește și:

Elefantul pare să se simtă bine, dar medicii îl vor ţine sub observaţie câteva zile. Operaţia a fost costisitoare, mai ales că a implicat aducerea unor specialişti din Statele Unite, iar grădina zoologică a strâns banii necesari din donaţii.

Elefantul Tantor a fost adus la grădina zoologică din BARRANQUILLA în 1991, după ce fusese găsit la ferma unui cartel de traficanţi de droguri, potrivit stirileprotv.ro.

O gară din Japonia a fost salvată de la FALIMENT de o pisică

Felina ocupă o funcție importantă.

O gară din Japonia a fost salvată de la FALIMENT de o pisică
13 Noi, 2017 la 12:59 pmModifica

Animalele pot PLÂNGE? Voi ce părere aveți?

Tu ce crezi?

Animalele pot PLÂNGE? Voi ce părere aveți?
13 Noi, 2017 la 10:59 amModifica

Vă mai amintiți de Ozzy, pitbull-ul care a fost pus să omare câinele unui cioban? Uite de cine a fost ADOPTAT

Vă mai amintiți de Ozzy, pitbull-ul care a fost pus să omare câinele unui cioban? Uite de cine a fost ADOPTAT
13 Noi, 2017 la 8:59 amModifica
Setari cookie