Sari la conținut
Home » Scriitor celebru, reacție uluitoare pe Facebook: „Ursi koala și canguri arși de vii…”

Scriitor celebru, reacție uluitoare pe Facebook: „Ursi koala și canguri arși de vii…”

Scriitor celebru, reacție uluitoare

Scriitor celebru, reacție uluitoare pe Facebook. Celebrul scriitor Tudorel Urian a postat un mesaj pe pagina sa de socializare în care pune cazul catastrofei din Australia pe masa guvernanților țărilor dezvoltate.Scriitor celebru, reacție uluitoare! Publicistul consideră că omenirea nu face nimic pentru a opri „catastrofa din Australia” care stă aprinsă încă din luna septembrie a anului trecut.

Scriitor celebru, reacție uluitoareScriitor celebru, reacție uluitoare. Nu pot sa cred ca toată omenirea asta sta cu mâinile încrucișate în fata catastrofei din Australia…

„Nu pot sa cred ca toată omenirea asta sta cu mâinile încrucișate în fata catastrofei din Australia și se emoționează ipocrit în fata pozelor cu ursi koala și canguri arși de vii. Ma gândesc la guvernele tarilor dezvoltate. Arde un continent, faceți dracului ceva. Am înțeles, la Cernobil, în cazul Kursk, la Colectiv, în Brazilia, s-au opus orgoliile unor imbecili, care „aveau de toate” și au respins orice ajutor. Dar în Australia?”, a fost mesajul dur transmis de Tudorel Urian. Reamintim că și Magda Vasiliu face mărturisiri șocante legate de incendiile de vegetație care au făcut prăpăd în Australia.

Situația critică nu au lăsat-o indiferentă pe fosta prezentatoare TV Magda Vasiliu și a scris o postare pe un cont de socializare. Magda Vasiliu și-a spus părerea și de această dată despre situația tragică din Australia. Ea spune că pozele, lacrimile și rugăciunile nu sunt suficiente pentru oprirea infernului cu care se confruntă întreg continentul australian încă din luna septembrie a anului trecut.
„Australia arde din septembrie. Nu a existat an în care să nu scriu știri despre incendiile de vegetație din Australia… Acum e plin netul de poze cu urși koala și canguri aflați în situații care îți sfâșie inimă… (Ca o paranteză, animalele oricum sunt impresionante în orice ipostază, nu doar atunci când sunt în pericol de moarte). Nu știu câți dintre cei care plâng acum reciclează, au limitat consumul de carne sau își lasă mașina acasă și pleacă unde au treabă folosind transportul în comun…