Sari la conținut
Home » Schimbarea uimitoare a unei cățelușe după ce a simțit gustul libertății! Ea a fost închisă într-un garaj

Schimbarea uimitoare a unei cățelușe după ce a simțit gustul libertății! Ea a fost închisă într-un garaj

Schimbarea uimitoare a unei cățelușe după ce a simțit gustul libertății! Ea a fost închisă într-un garaj.

Patrupedul a trăit închis într-un garaj!

Personajul principal al următoarei povești este o cățelușă adorabilă pe nume Lola, care a trăit într-un garaj rece și neprimitor. Pentru ea, iubirea unei familii era total necunoscută, iar foştii proprietari nu au lăsat-o niciodată liberă.

Potrivit thedodo.com, salvarea avea însă să vină de la o femeie. Aceasta a realizat ceea ce se întâmplă, iar următorul pas a fost să sune la organizaţia AMA Animal Rescue.

Din fericire, salvatorii sosiţi la faţa locului au reuşit să-l convingă pe fostul proprietar al Lolei să-i lase să o ia cu ei. Căţeluşa i-a primit dând bucuroasă din coadă şi gata oricând să-şi facă noi prieteni.

A fost mutată într-un adăpost unde a petrecut foarte puţin timp. Norocul i-a surâs, fiind rapid adoptată de Charlene von Saher din Manhattan.

„Ea şi-a dat seama imediat unde sunt locurile unde poate să doarmă şi care dintre ele este mai moale şi mai confortabil pentru ea”, povesteşte von Saher.

În ciuda importantelor schimbări petrecute într-o perioadă scurtă de timp, Lola s-a adaptat rapid în noua sa locuinţă şi stilului de viaţă confortabil.

„Lola a luat câteva perne de pe patul meu şi a pus stăpânire pe ele”, a spus von Saher.

„Când am ajuns acasă, am găsit-o cocoţată pe perne. Era în mijlocul patului dormind pe pernele mele. A fost ca în povestea ‘Prinţesa şi bobul de mazăre’, unde domniţa ajunge să doarmă pe mai multe perne de puf.”

Schimbarea uimitoare a unei cățelușe