Sari la conținut
Home » Scene emoționante cu un cățel care își roagă stăpânul să nu fie abandonat!

Scene emoționante cu un cățel care își roagă stăpânul să nu fie abandonat!

  • de

Scene emoționante cu un cățel care își roagă stăpânul să nu fie abandonat!

Un cățel adorabil nu a înțeles motivul pentru care stăpânul a decis să îl lase abandoneze!

Întâmplarea următoare are în centrul atenției un cățel adorabil, care a fost surprins într-un moment cu totul emoționant și dramatic. Totul a început atunci când Toto a fost dus într-un adăpost pentru animale, cu scopul clar de a fi lăsat cât mai departe de fosta lui familie.

Bietul animal de companie a fost surprins în momentul în care își „ruga” stăpânul să nu îl lase singur.

Fostul său proprietar a decis să-l lase la Carso Animal Control, California, deşi nu există niciun motiv întemeiat pentru care cineva să decidă să abandoneze un căţeluş. 

În vârstă de trei ani, patrupedul pare să nu înțeleagă cu adevărat motivul pentru care stăpânul a luat o astfel de decizie.

Se pare că acesta îl considera prea gălăgios, și din acest motiv a decis să îl lase la adăpost.

Câinele s-a ridicat pe picioarele proprietarului cu ochi rugători pentru a atrage atenţia, dar cererile sale au fost ignorate. Fostul său proprietar era hotărât să-l lase la adăpost.

„Mi-a fost foarte greu să-l văd pe Toto pentru că parcă ştia exact ce se întâmplă; după ce au oprit camera, el a încercat în continuare să urce pe piciorul stăpânului său, implorându-l să nu-l lase acolo” – a comentat unul dintre voluntarii centrului.

Emoționați de soarta lui, voluntarii au început deja să îi caute o nouă familie. Totul s-a petrecut atât de repede, iar acum noua lui familie îl va iubi necondiționat, fără să îl mai abandoneze vreodată.

cățel
cățel