Sari la conținut
Home » O anvelopă aruncată, casa unui cățeluș rănit de lumea nemiloasă!

O anvelopă aruncată, casa unui cățeluș rănit de lumea nemiloasă!

  • de

O anvelopă aruncată, casa unui cățeluș rănit de lumea nemiloasă!

Un biet cățeluș s-a refugiat departe de toți cei care i-au făcut rău!

Alungat de fosta lui familie, un biet cățeluș a ajuns să trăiască pe străzi, fără să aibă un adăpost adecvat și iubire din partea oamenilor. Nu doar că a fost lăsat pe stradă, însă el a fost și victima unor grave abuzuri, pe care cu siguranță nu le va uita niciodată.

Astfel, noua lui casă a devenit o anvelopă aruncată din curtea unui service auto, acolo unde se poate ascunde de toți cei care l-au rănit. Oricând ar fi încercat angajații atelierului auto să îi ofere mâncare și apă, animalul de companie era prea speriat pentru a mai încerca să le ofere încredere oamenilor. Pentru el, toți oamenii sunt la fel, lipsiți de inimă.

Proprietarul atelierului auto a sunat la DAR Animal Rescue şi i-a rugat să vină în ajutorul câinelui.

Câinele, numit mai târziu Cooper a primit un tratament special din partea voluntarilor, care au reușit să îi ofere de mâncare. A început să se simtă în siguranță instant, iar oamenii începeau să prindă încredere în recuperarea lui.

După ce Cooper a avut burta plină, a venit timpul să meargă la clinică veterinară. Medicul l-a consultat şi a ajuns la concluzia că bietul Cooper avea nevoie de câteva zile de tratament şi cel mai bine era să rămână în clinică. Se pare că acesta avea doar zece luni, o vârstă prea fragedă pentru a trece prin toate aceste drame.

Odată cu trecerea timpului, Cooper a continuat să devină din ce în ce mai puternic datorită nutriţiei şi medicamentelor.

cățeluș

O familie iubitoare din Anglia i-a întins o mână de ajutor, dorind să-l adopte pe Cooper şi să-i ofere un loc căruia să-i poată „spune” acasă.

cățeluș
cățeluș

Micul câine chinuit şi bolnav, care s-a ascuns de foştii săi stăpâni într-o anvelopă, are acum o familie care îl iubeşte.