Sari la conținut
Home » Scandal de proporții la DSV! ”Controale trucate” la adăpostul de câini din Ovidiu!

Scandal de proporții la DSV! ”Controale trucate” la adăpostul de câini din Ovidiu!

Scandalul de la adăpostul de câini din Ovidiu s-a mutat astăzi, în curtea Direcţiei Sanitar Veterinare Constanţa.Activişti pentru drepturile animalelor din Constanţa şi Bucureşti s-au strâns la poarta DSV, instituţie pe care o acuză de controale trucate la Adăpostul Green Life Recycling de la Ovidiu şi de lipsa unor măsuri în cazul inspectorului DSV care şi-a lăsat maşina instituţiei pe mâna celor pe care ar trebui să-i controleze. În momentul în care o delegaţie a protestatarilor a intrat la discuţii cu directorul DSV, paznicul a încercat să interzică accesul presei într-o instituţie publică, motivând că are acest ordin chiar de la director, conform reporterntv.ro.Activiștii au scandat pentru drepturile animalelor la porțile Direcției Sanitar Veterinare Constanța pe care o acuză că acoperă gravele nereguli găsite de adoptatori și de mass-media în adăpostul Green Life Recycling de la Ovidiu pentru câinii fără stăpân. Oamenii sunt nemulțumiți că o instituție de control a statului închide ochii la ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise, pe bani publici de la Primăria Constanța și de la alte primării din județ.Spiritele s-au încins și mai tare în momentul în care o delegație a protestatarilor din Constanța și București a intrat în instituție să reclame conducerii DSV ororile filmate de-a lungul timpului în adăpostul de câini de la Ovidiu și lipsa unor măsuri drastice, iar portarul instituției a încercat să împiedice accesul jurnaliștilor.După intervenția jandarmilor și o serie de telefoane schimbate între paznic și cei din interiorul DSV Constanța, jurnaliștii prezenți au fost primiți în instituție. Nu însă și la discuții.Imaginile surprinse în incinta Adăpostului de la Ovidiu, contrazic însă cele menționate de directorul DSV. În filmuleț se observă cum mașina inspectorului care făcea controlul la societate nu încurcă nicidecum accesul, fiind parcată la umbră, într-un loc ferit. Administratorul adăpostului controlat se urcă în mașina DSV Constanța care poartă însemnele Guvernului României și o conduce fără jenă prin fața celor aflați la acea oră în curtea adăpostului, până în locul în care îl aștepta inspectorul DSV, fapt ce indică apropierea dintre cei doi. Revoltați de situația creată și de amânarea luării unor măsuri concrete, protestatarii au mers apoi la Primăria Constanța pentru a cere, din nou, rezilierea contractului cu firma Green Life Recycling, contract ilegal după cum spun activiștii.După întâlnirea cu reprezentanții ONG-urilor pentru protecția și bunăstarea animalelor, reprezentanții Primăriei Constanța au promis o serie de noi controale la adăpostul din Ovidiu.ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Cadavrele câinilor otrăviți au umplut străzile din Gorj! Cetățenii din Rovinari sunt șocati și traumatizați de astfel de imagini I Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Cadavrele câinilor otrăviți au umplut străzile din Gorj! Cetățenii din Rovinari sunt șocati și traumatizați de astfel de imagini I Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!
11 Aug, 2017 la 2:05 pmModifica

ADOPȚIE NEREUȘITĂ. Grick are nevoie urgentă de un alt stăpân! Viața lui se află în mâinile voastre

ADOPȚIE NEREUȘITĂ. Grick are nevoie urgentă de un alt stăpân! Viața lui se află în mâinile voastre
11 Aug, 2017 la 1:02 pmModifica

Când a născut această cățelușă Chihuahua, stăpânii ei au avut un șoc!

Când a născut această cățelușă Chihuahua, stăpânii ei au avut un șoc!
11 Aug, 2017 la 11:13 amModifica

 

Etichete: