Sari la conținut
Home » Cadavrele câinilor otrăviți au umplut străzile din Gorj! Cetățenii din Rovinari sunt șocati și traumatizați de astfel de imagini I Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Cadavrele câinilor otrăviți au umplut străzile din Gorj! Cetățenii din Rovinari sunt șocati și traumatizați de astfel de imagini I Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Cadavrele cainilor otraviti au umplut strazile din Gorj! Mirosul greu de carne în putrefacţie şi hoiturile aruncate pe străzi  au șocat și traumatizat locuitorii din Rvinari, judetul Gorj.  Zona s-a transformat, de mai multă vreme, într-un abator al câinilor. Supăraţi că unele primării au ales sa omoare câinii cu ajutorul unor SRL-uri care capturează și omoară, asociația MDPA, Miscarea Dreptate pentru Animale, îndeamnă oamenii să sesizeze autoritățile.”Daca unele primarii au ales sa omoare cainii cu ajutorul unor SRL uri care captureaza si omoara, Primaria Rovinari aduna direct din strada cadavrele cainilor otraviti!Intr-o tara normala si civilizata autoritatile ar face cercetari in astfel de cazuri, omorarea cu intentie a unui animal (prin otravire) este infractiune conform art.25 din Legea 205/2004.In Rovinari nu intereseaza pe nimeni de unde apar cadavrele cainilor otraviti!#PrimariaRovinari scoate masina de gunoi pe strazi pentru a aduna aceste cadavre fara sa ceara deschiderea unui anchete privind cauzele mortii. Cetatenii din Rovinari sunt șocati si traumatizati de astfel de imagini.Aceasta este imaginea Romaniei anului 2017!  Impreuna putem sesiza autoritatile!”ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

ADOPȚIE NEREUȘITĂ. Grick are nevoie urgentă de un alt stăpân! Viața lui se află în mâinile voastre

ADOPȚIE NEREUȘITĂ. Grick are nevoie urgentă de un alt stăpân! Viața lui se află în mâinile voastre
11 Aug, 2017 la 1:02 pmModifica

Când a născut această cățelușă Chihuahua, stăpânii ei au avut un șoc!

Când a născut această cățelușă Chihuahua, stăpânii ei au avut un șoc!
11 Aug, 2017 la 11:13 amModifica

Împrumută-mi PISICA ta, în vacanță!

Împrumută-mi PISICA ta, în vacanță!
11 Aug, 2017 la 10:06 amModifica

 

Etichete: