Sari la conținut
Home » Șase luni de așteptare în locul în care a fost abandonat! Povestea cățelușului loial

Șase luni de așteptare în locul în care a fost abandonat! Povestea cățelușului loial

Șase luni de așteptare în locul în care a fost abandonat! Povestea cățelușului loial.

Totul s-a petrecut în Taiwan!4

Un câine foarte prietenos şi afectuos, care stătea mereu în vecinătatea unui supermarket a fost observat de o femeie pe nume Monter Wu, care locuieşte în oraşul Taichung, Taiwan.

Potrivit thedodo.com, câinele în cauză fusese abandonat de proprietarul său în acel loc cu aproximativ șase luni în urmă. În ciuda tuturor insistenţelor bietului câine de a nu-l abandona, bărbatul şi-a văzut de drum.

Clienţii supermarket-ului se bucură că au ocazia să-l hrănească şi să-i ofere o mângâiere, în ciuda faptului că este expus în orice moment pericolelor străzii.

S-a stabilit că animalul are între doi și trei ani, este destul de sănătos și a fost vaccinat, în special pentru a-l proteja de Dirofilarioză.

Din videoclipul devenit viral pe reţelele de socializare, mii de oameni au aflat povestea tristă a acestui câine. Un caz ca multe altele de abandon pe străzi din vina unui proprietar iresponsabil.

Din fericire pentru acest biet animal, în cele din urmă şi-a găsit un cămin permanent. Un bărbat pe nume Wang, care locuieşte în districtul Taichung din Fengyuan, a devenit noul proprietar al acestui frumos patruped.

Șase luni de așteptare