Ajutorul unui bărbat pentru un câine pe care nimeni nu voia să îl adopte! Povestea emoționantă.

Cățelușa adorabilă nu reușea să fie adoptată!

Queen, o căţeluşă adorabilă care a stat la adăpostul Great Plains SPCA timp de 400 de zile, aștepta cu nerăbdare ca cineva să se îndure și să o adopte.

Potrivit thedodo.com, un bărbat pe nume Scott Poore a decis să o ajute să-şi găsească o casă, într-un mod cu totul special.

Queen nu a avut o viață ușoară: locuia pe stradă și a fost găsită într-un depozit de deșeuri din Kansas City, Missouri.

Când Queen a fost salvată şi dusă la adăpost, toată lumea era convinsă că îşi va găsi o nouă familie în cel mai scurt timp, dar nu s-a întâmplat aşa.

„Mi-au povestit toate modurile prin care au încercat să-i găsească o familie lui Queen, dar niciunul dintre ele nu a funcţionat”, a spus Scott.

Salvatorii adăpostului au acceptat imediat propunerea lui Scott şi i-au permis să locuiască în adăpost câteva zile alături de câine.

Scott s-a mobilizat şi a adus un pat pentru câini, un birou, un scaun pliant şi o plantă. Bărbatul a rămas cu Queen timp de opt zile, întorcându-se acasă doar pentru un duş şi pentru a-şi verifica e-mailurile de la serviciu.

Din fericire, toate eforturile lui Scott nu au fost în zadar şi într-o săptămână căţeluşa şi-a găsit pe cineva dispus să o adopte.

„Acum o săptămână, foarte puţini oameni ştiau de existenţa lui Queen, iar acum toţi s-au îndrăgostit de ea. Sunt mândru că am jucat un rol în găsirea căminului său permanent”.

Ajutorul unui bărbat pentru un câine