Sari la conținut
Home » Ajutorul unui bărbat pentru un câine pe care nimeni nu voia să îl adopte! Povestea emoționantă

Ajutorul unui bărbat pentru un câine pe care nimeni nu voia să îl adopte! Povestea emoționantă

Ajutorul unui bărbat pentru un câine pe care nimeni nu voia să îl adopte! Povestea emoționantă.

Cățelușa adorabilă nu reușea să fie adoptată!

Queen, o căţeluşă adorabilă care a stat la adăpostul Great Plains SPCA timp de 400 de zile, aștepta cu nerăbdare ca cineva să se îndure și să o adopte.

Potrivit thedodo.com, un bărbat pe nume Scott Poore a decis să o ajute să-şi găsească o casă, într-un mod cu totul special.

Queen nu a avut o viață ușoară: locuia pe stradă și a fost găsită într-un depozit de deșeuri din Kansas City, Missouri.

Când Queen a fost salvată şi dusă la adăpost, toată lumea era convinsă că îşi va găsi o nouă familie în cel mai scurt timp, dar nu s-a întâmplat aşa.

„Mi-au povestit toate modurile prin care au încercat să-i găsească o familie lui Queen, dar niciunul dintre ele nu a funcţionat”, a spus Scott.

Salvatorii adăpostului au acceptat imediat propunerea lui Scott şi i-au permis să locuiască în adăpost câteva zile alături de câine.

Scott s-a mobilizat şi a adus un pat pentru câini, un birou, un scaun pliant şi o plantă. Bărbatul a rămas cu Queen timp de opt zile, întorcându-se acasă doar pentru un duş şi pentru a-şi verifica e-mailurile de la serviciu.

Din fericire, toate eforturile lui Scott nu au fost în zadar şi într-o săptămână căţeluşa şi-a găsit pe cineva dispus să o adopte.

„Acum o săptămână, foarte puţini oameni ştiau de existenţa lui Queen, iar acum toţi s-au îndrăgostit de ea. Sunt mândru că am jucat un rol în găsirea căminului său permanent”.

Ajutorul unui bărbat pentru un câine