Sari la conținut
Home » Șase luni de așteptare în locul în care a fost abandonat! Câinele loial încă își așteaptă stăpânul

Șase luni de așteptare în locul în care a fost abandonat! Câinele loial încă își așteaptă stăpânul

  • de

Șase luni de așteptare în locul în care a fost abandonat! Câinele loial încă își așteaptă stăpânul.

Evenimentul trist s-a petrecut în orașul Taichung, Taiwan!

O femeie a observat prezența unui câine extrem de prietenos și afectuos, care aștepta zilnic în apropierea unui supermarket. Pe nume Monter Wu, femeia a decis să afle ce s-a întâmplat cu patrupedul.

Potrivit thedodo.com, câinele în cauză fusese abandonat de proprietarul său în acel loc cu aproximativ șase luni în urmă. Proprietarul câinelui venise la magazinul alimentar, oprise autoturismul, coborâse animalul de companie, apoi plecase fără urmă de regret.

În ciuda tuturor insistenţelor bietului câine de a nu-l abandona, bărbatul şi-a văzut de drum şi a scăpat de el pentru totdeauna.

Când vede vehicule similare cu cel al bărbatul care l-a abandonat în parcarea din apropiere, se apropie de ele, gândindu-se că a venit momentul să se întoarcă acasă.

Mulţi oameni au fost impresionaţi de acest patruped, care nu este doar afectuos cu toţi cei ce se opresc lângă el, ci şi foarte bine educat.

Șase luni de așteptare în locul în care a fost abandonat!

Clienţii supermarket-ului se bucură că au ocazia să-l hrănească şi să-i ofere o mângâiere, în ciuda faptului că este expus în orice moment pericolelor străzii.

El a fost preluat de o asociație care se ocupă cu protejarea animalelor abandonate, urmând să își găsească o familie.