Sari la conținut
Home » Șase luni de așteptare în fața hotelului s-au transformat într-o poveste fericită de adopție a unui cățel!

Șase luni de așteptare în fața hotelului s-au transformat într-o poveste fericită de adopție a unui cățel!

  • de

Șase luni de așteptare în fața hotelului s-au transformat într-o poveste fericită de adopție a unui cățel!

Răbarea patrupedului a impresionat pe toată lumea!

Pentru un cățel loial, așteptarea unei persoane dragi nu ține cont de timp sau problemele apărute. Exact așa s-a petrecut și în povestea de mai jos.

Potrivit thedodo.com, o femeie pe nume Olivia Sievers călătoreşte frecvent din Germania în Argentina în interes de serviciu, dar în timpul uneia dintre vizite, tânăra şi-a făcut un prieten neaşteptat.

„Am încercat să schimb direcţia de mers pentru că nu voiam să mă urmărească până la hotel”, a spus ea.

La începutul acestui an, în timp ce se plimba prin Buenos Aires pe lângă hotelul în care stătea, Sievers a întâlnit un câine vagabond prietenos despre care se ştia că hoinărea în acea zonă.

 „Dar a fost imposibil. A reuşit să mă observe din nou şi să se ţină după mine. Am tot încercat să-l fac să renunţe, dar el m-a tot urmărit ajungând până în faţa hotelului. Cred că a fost foarte fericit că cineva i-a acordat atenţie.”

Ea i-a dat ceva de mâncare şi s-a jucat o vreme cu el, dar când a venit momentul să plece, patrupedul a insistat să rămână lângă ea.

Fiindu-i milă de animalul pe care l-a numit Rubio, Sievers i-a dat o pătură de la compania aeriană la care lucrează pentru a se încălzi pe timp de noapte. După o perioadă în care au stat despărțiți, tânăra a decis să se întoarcă și să adopte patrupedul loial, aflând că acesta a așteptat-o timp de șase luni în fața hotelului.

Șase luni de așteptare