Sari la conținut
Home » Salvată după ce a fost aruncată dintr-o mașină aflată în mers, o cățelușă Pitbull primește o nouă șansă la viață!

Salvată după ce a fost aruncată dintr-o mașină aflată în mers, o cățelușă Pitbull primește o nouă șansă la viață!

  • de
cățelușă

Salvată după ce a fost aruncată dintr-o mașină aflată în mers, o cățelușă Pitbull primește o nouă șansă la viață!

Toată lumea a fost impresionată de drama trăită de o cățelușă adorabilă!

Pentru Penny, viața a fost extrem de complicată, asta după ce a fost folosită în luptele de câini. În momentul în care și-a pierdut din capacitatea de a mai produce bani pentru stăpânul ei, cățelușa din rasa Pitbull a fost aruncată dintr-o mașină aflată în mers.

Totul avea să se schimbe în momentul în care a ajuns la Berclai Animal Hospital.

Povestea a ajuns la salvatoarea Donna Velez, cea care a înființat „Hearts of Gold Pit Rescue” din Memphis, Tennessee. Imediat ea a decis să o salveze pe biata cățelușă, fiind impresionată de soarta acesteia.

„Este alături de noi de numai 10 zile şi are un drum lung de parcurs, dar este un câine bun, în ciuda tuturor capriciilor sale. Pur şi simplu nu este obişnuită cu acest stil de viaţă, pentru că a fost maltratată atât de mult timp”.

Când Penny şi-a mai revenit, Donna a început să caute persoane interesate de adopţia căţeluşei şi, din fericire, o familie din St. Louis a văzut fotografia lui Penny şi a vrut să o accepte imediat.

Sănătatea lui Penny a suferit o schimbare remarcabilă în doar câteva săptămâni.

„Adoră să facă plimbări şi vrea să fugă spre casă când ne întoarcem, dar trebuie să o opresc să facă asta din cauza sănătăţii ei. În general, acest lucru se întâmplă în cazul tuturor, dar o văd ca pe un copil care descoperă o mulţime de schimbări la care se va adapta în cele din urmă.”

Cea mai mare surpriză în recuperarea lui Penny a venit însă de curând, când pe neaşteptate a adus pe lume un pui.

cățelușă

Familia se bucură nespus de mult de personalitatea cățelușei, care a primit o nouă șansă la viață!

cățelușă
cățelușă