Sari la conținut
Home » Afectată după ce i-a murit un pui și un altul a fost furat, o cățelușă speriată și-a pierdut încrederea complet în oameni!

Afectată după ce i-a murit un pui și un altul a fost furat, o cățelușă speriată și-a pierdut încrederea complet în oameni!

  • de
cățelușă

Afectată după ce i-a murit un pui și un altul a fost furat, o cățelușă speriată și-a pierdut încrederea complet în oameni!

O adevărată dramă trăită de o cățelușă care și-a dorit doar să își țină în siguranță puii!

Voluntarii Hope For Paws au avut parte de o misiune extrem de dificilă și emoționantă, în momentul în care au primit un apel despre o cățelușă fără adăpost, aflată la limita supraviețuirii.

Din păcate unul dintre pui nu supravieţuise, din cauza condițiilor grele de viață. Rămânea șase pui care aveau nevoie urgentă de ajutorul oamenilor. Salvatorii au ajuns la faţa locului pentru a o găsi pe căţeluşă protejându-şi micuţii în spatele unui tufiş.

S-au străduit să-i câştige încrederea înainte de reuni toţi câinii şi a-i transporta la veterinar. Indiferent de toate încercările acestora de a-i liniști, cățelușa era extrem de speriată, fiind afectată de traumele din trecut.

cățelușă
cățelușă

Au fost luați unul câte unul și transportați inițial la un medic veterinar, care i-a consultat și le-a oferit tratamentul necesar. Ulterior, ei au ajuns într-un centru pentru animale.

Din fericire, după o perioadă în care și-au recăpătat o parte din încredere, animalele de companie au ajuns să ducă o viață exact așa cum merită, în cadrul unor familii care le ofere toată dragostea din lume.