Sari la conținut
Home » Salvată după 11 ani de chin, o cățelușă primește o nouă șansă la viață!

Salvată după 11 ani de chin, o cățelușă primește o nouă șansă la viață!

  • de

Salvată după 11 ani de chin, o cățelușă primește o nouă șansă la viață!

O cățelușă a fost supusă la o viață extrem de complicată!

Salvată după ce a petrecut 11 ani într-un centru de reproducere pentru animale, o cățelușă a devenit obiectul unor persoane rău intenționate care au decis să scoată profit de pe urma unor biete animale.

Din păcate, Lily, o frumoasă căţeluşă din rasa West Highland Terrier reprezintă unul dintre aceste cazuri nefericite. Ea şi-a petrecut 11 ani din viaţa într-o cuşcă incomodă de sârmă, într-o fermă de reproducere. Din fericire, după toţi aceşti ani, a primit în sfârşit o nouă şansă la viaţă, atunci când se aștepta mai puțin.

Echipa a observat răni pe pielea lui Lily. Când au spălat-o, au detectat şi mai multe răni, în special în zona stomacului, gâtului şi membrelor. De fapt, rănile erau atât de grave încât după baie, au decis să o usuce uşor în loc să folosească un prosop. Nu au vrut să rişte să-i agraveze rănile.

O cățelușă
O cățelușă

Din păcate, sănătatea şi bunăstarea lor nu sunt priorităţi pentru cei care profită de pe urma lor, aşa că patrupezilor frica le cuprinde viața, iar aceștia trăiesc doar pentru bunăstarea celor care îi exploatează.

Videoclipul de mai jos ne prezintă exact această situație.

Lily a fost salvată de „National Mill Dog Rescue”, care este o organizaţie care salvează în mod specific câinii exploataţi pentru reproducere. La scurt timp după ce a fost salvată, a fost dusă veterinarul Jeff Young de la clinica Rocky Mountain pentru a fi supusă unui control medical amănunţit şi pentru a i se determina starea exactă de sănătate.

Oricum, în urma unui tratament adecvat, căţeluşa exploatată pentru reproducere şi-a găsit o nouă casă şi o familie care o va trata cu multă dragoste, pentru a compensa suferinţa prin care a trecut deja.