Sari la conținut
Home » Salvată dintr-o curte abandonată, o pisicuță se transformă într-un mod uimitor!

Salvată dintr-o curte abandonată, o pisicuță se transformă într-un mod uimitor!

  • de

Salvată dintr-o curte abandonată, o pisicuță se transformă într-un mod uimitor!

O pisicuță își arată cu adevărat frumusețea după ce este salvată de pe stradă!

O persoană cu suflet mare a dat dovadă de o adevărată prezență de spirit, asta după ce a observat un biet animal de companie abandonat. Situația nu este una singulară deoarece zilnic diferite cazuri de abandon ne întristează, nu doar prin gestul în sine, cât mai ales prin nepăsarea oamenilor.

Așa s-a întâmplat și atunci când o femeie din California a găsit o pisicuță într-o curte pe când avea doar câteva zile, puiul având încă ochii închişi din cauza vârstei. Denumită ulterior Aela, felina a primit o nouă șansă la viață, după ce a fost abandonată în curtea unei locuințe.

Pe măsură ce zilele treceau, pe atât starea pisicuţei s-a îmbunătăţit, devenind mai sănătoasă, mai puternică şi mai plină de viaţă. A devenit extrem de afectuoasă şi adorabilă, încât întoarce orice privire cu toată tandreţea de care este capabilă.

Femeia a aşteptat răbdătoare venirea mamei pisicuţei, dar aceasta nu şi-a făcut apariţia, fiind nevoie de o decizie rapidă. Așadar, s-a gândit să apeleze la Wrenn Rescues, o organizaţie de voluntari dedicată salvării şi asistenţei animalelor, oferindu-le adăpost.

Acum, micuța felină se poate bucura de o nouă viață, ea reușind să impresioneze pe toți cei care au văzut pozele adorabile.

Pisicuță
Pisicuță

Ulterior, toți cei care au văzut-o în realitate sau au observat pozele postate pe internet au rămas impresionați de cât de adorabilă este, făcând mult mai ușor procesul unei viitoare adopții.