Sari la conținut
Home » Îngrijită în mod corespunzător, o pisicuță se transformă într-un mod uimitor!

Îngrijită în mod corespunzător, o pisicuță se transformă într-un mod uimitor!

  • de

Îngrijită în mod corespunzător, o pisicuță se transformă într-un mod uimitor!

O pisicuță a fost salvată de pe străzile din California!

Voluntarii de la ONG-ul „One 4 One Grooming and More”, din South Gate, California (SUA), au răspuns unui apel care anunţa prezenţa unui mic pisoi ce se chinuia să supravieţuiască după ce fusese acoperit cu ulei de motor.

Văzând starea gravă în care se afla, voluntarii l-au transportat de urgenţă la adăpostul de animale Friends for Life Rescue Network.

„La început, am crezut că are doar 4 săptămâni, dar de fapt are 7 ani şi cântăreşte doar o jumătate de kilogram”, a declarat Jacqueline DeAmor, cofondator al Friends for Life Rescue Network.

Medicii veterinari au remarcat malnutriţia severă şi intoxicaţia provocată de prezenţa uleiului de motor în organism. O primă baie a fost suficientă pentru a-i schimba complet aspectul exterior.

Imediat, veterinarii adăpostului au început, de asemenea, tratamentul intern pentru a-şi recâştiga greutatea şi a scăpa de intoxicaţie.

Pisoiul, care acum îşi poartă frumoasa blană albă, se numeşte „Lazlo”. A îndurat tratamente dificile, a primit lichide intravenoase şi de mai multe ori a intrat şi a ieşit din clinică, dar a arătat că îşi doreşte cu adevărat să trăiască şi în cele din urmă şi-a revenit 100% din problemele care i-au afectat sănătatea.

„Când se simţea atât de rău, nu am putut să-i observăm adevărata personalitate, dar acum, că este sănătos, putem spune cu certitudine că este în afara oricărui pericol. Este o drăgălăşenie şi îl iubim din cale-afară”, a spus Kaitlyn Hemphill, mama sa adoptivă.

„Este foarte jucăuş […]. După câteva săptămâni, s-a îngrăşat în mod vizibil şi nu a mai durat mult până când a ieşit complet din starea de malnutriţie în care era, fiind adoptat de o familie iubitoare”, a spus Jacqueline.

În timpul recuperării, Lazlo a fost diagnosticat ca fiind complet surd, dar dizabilitatea sa nu îl împiedica să se comporte ca orice altă felină; este de neoprit şi arată întotdeauna foarte fericit.

Pisicuță
Pisicuță