Sari la conținut
Home » Salvată de pe stradă la doar o zi după ce s-a născut, o pisică crește și se transformă în mod uimitor!

Salvată de pe stradă la doar o zi după ce s-a născut, o pisică crește și se transformă în mod uimitor!

  • de

Salvată de pe stradă la doar o zi după ce s-a născut, o pisică crește și se transformă în mod uimitor!

Tânăra a fost impresionată de o pisică aflată în dificultate!

Modul în care a acţionat următoarea tânără s-a dovedit a fi unul dintre cele mai frumoase, asta după ce a auzit „rugămințile” unei mici pisicuțe abia născută. Nu se știe motivul pentru care pisica era pe stradă singură, însă un lucru era cert: avea nevoie de ajutorul ei.

Ea a găsit un pisoi alb pe marginea drumului, în apropierea casei sale; nu a putut să îl ignore, aşa că l-a luat şi l-a dus acasă cu ea, promiţându-i că va avea grijă de el suficient de mult până va creşte şi apoi îl va preda unui adăpost care să-i ofere mai multă grijă şi o nouă familie.

Poreclit Ollie, cei doi au devenit cei mai buni prieteni, chiar după primele câteva zile.

A decis în cele din urmă să-l păstreze şi să-l considere membru cu drepturi depline al familiei.

„Când Ollie a descoperit că nu mai poate încăpea în cămaşa mea, s-a mutat pe umerii mei. Deci, acum, dacă vii la mine acasă şi stai pe fotoliu sau chiar pe canapea, te-ai putea trezi cu un pisoi curios care vrea să se odihnească pe umerii tăi!” – povesteşte tânăra.

Salvată, o pisică se transformă în mod uimitor

„Planul iniţial era să am grijă de Ollie numai până la vârsta adopţiei, dar el şi-a câştigat un loc special în inima mea şi este acum membru permanent al familiei. Creşterea unui pisoi din primele zile este o sarcină foarte dificilă, dar plină de satisfacţii. Ollie este unul dintre cei mai drăgălaşi pisoi pe care i-am întâlnit vreodată!”

De acum înainte cei doi vor fi de nedespărțit, iar cu siguranță pisica își va arăta recunoștința față de tânără în fiecare moment al vieții sale.