Sari la conținut
Home » Zâmbetul adorabil al unei pisicuțe atunci când este fotografiată! Stăpâna a salvat-o de pe stradă

Zâmbetul adorabil al unei pisicuțe atunci când este fotografiată! Stăpâna a salvat-o de pe stradă

Zâmbetul adorabil al unei pisicuțe atunci când este fotografiată! Stăpâna a salvat-o de pe stradă.

Animalele de companie nu încetează să ne surprindă!

Pe nume Blossom, o pisicuță adorabilă a impresionat pe toată lumea, prin intermediul unei „trăsături” unice! Imaginile au devenit imediat virale pe rețelele de socializare.

Venită pe lume pe stradă, a avut norocul să fie adoptată de Lauren Boutz, o mare iubitoare de animale. Femeia îşi dedică o mare parte din timp ajutând felinele fără adăpost din Albuquerque, oraşul său natal, să-şi găsească o familie care să le adopte şi să le iubească.

Datorită pasiunii ei pentru pisici, Lauren nu a putut decât să o copleşească cu afecţiune pe micuţa Blossom, care a decis să i-o returneze într-un mod cu adevărat unic.

Ori de câte ori Lauren sau iubitul ei îi fac o fotografie cu telefonul, pisicuţa pozează literalmente şi le oferă prietenilor ei un zâmbet minunat: expresia fetişoarei lui Blossom nu poate fi descrisă decât prin cuvântul „zâmbet”.

Odată publicate online, fotografiile care o înfăţişează pe adorabilă Blossom au devenit rapid virale, umplându-le multora inimile de bucurie şi strângând mii de distribuiri şi „aprecieri”.

Zâmbetul adorabil al unei pisicuțe pentru femeia care i-a salvat viața în urmă cu ceva timp