Sari la conținut
Home » Salvată de la o viață complicată, o pisică primește o nouă șansă la viață!

Salvată de la o viață complicată, o pisică primește o nouă șansă la viață!

  • de
pisică

Salvată de la o viață complicată, o pisică primește o nouă șansă la viață!

O nouă familie pentru o pisică subnutrită și singură!

Povestea următoare o are în centrul atenției pe Olive, o pisică din New York. Prima parte din viață și-a petrecut-o cu greu pe străzile orașului, asta după ce a fost abandonată din cauza unei „probleme” de vedere. Însă, după ce a fost adoptată, viața felinei s-a schimbat complet.

pisică

Fiecare zi reprezintă o nouă ocazie pentru a se bucura de viață, iar personalitatea ei adorabilă a făcut-o să fie o adevărată vedetă pe rețelele de socializare.

animal de companie
animal de companie

Pisica a dezvoltat o pasiune deosebită asupra proprietarei sale, Michelle Traynor, în vârstă de 27 de ani. Michelle, care lucrează în domeniul comunicaţiilor, a spus că Olive a fost foarte bolnavă când a găsit-o.

Era singură, acoperită de frunze şi foarte bolnavă. După multe băi şi medicamente, în cele din urmă şi-a revenit suficient pentru a trăi alături de mine.”

felină
felină

În acest moment se poate bucura de peste 170.000 de urmăritori pe contul său de Instagram.

pisică
pisică

Chiar dacă este diferită față de alte animale de companie, Olive nu pare afectată, fiind mereu dornică să primească și să ofere afecțiune, iar datorită familiei sale, totul este posibil.

„Era singură, acoperită de frunze şi foarte bolnavă. După multe băi şi medicamente, în cele din urmă şi-a revenit suficient pentru a trăi alături de mine.”