Sari la conținut
Home » Salvat în ultima clipă, un cățel se bucură pentru prima dată de o îmbrățișare plină de dragoste!

Salvat în ultima clipă, un cățel se bucură pentru prima dată de o îmbrățișare plină de dragoste!

Salvat în ultima clipă, un cățel se bucură pentru prima dată de o îmbrățișare plină de dragoste!

Un cățel fericit care a primit o nouă șansă la viață!

Un cățeluș pe nume Stuart a fost dus de urgență la medicul veterinar, fiind la un pas să își piardă viața.

Bietul patruped era de fapt un PitBul, însă. fiind atât de slab, nimic din aspectul său nu te ducea cu gândul la rasa din care făcea parte. Starea lui de sănătate era atât de gravă, încât avea nevoie de transfuzii imediate de sânge.

În mod miraculos, în doar cinci zile, Stuart a făcut progrese remarcabile. Acela a fost momentul când o femeie pe nume Susan şi-a arătat interesul pentru a-l adopta.

Unul dintre salvatori spune în videoclipul de mai jos:

„Vom face tot ce putem pentru a-l salva pe acest băiat”. Şi chiar nu glumeşte! Depun toate eforturile pentru a-l menţine pe Stuart în viaţă.

Stuart era fericit că şi-a găsit o familie şi că se afla acasă la Susan, dar el încă se chinuia. Ea explică în videoclip că la început micuţul era destul de letargic şi dormea ​​foarte mult.

Susan spune că la cinci zile după ce l-a adus pe Stuart acasă, el a început să se comporte ca un căţeluş obişnuit pentru că se simţea mult mai bine. A fost o victorie în lupta lui Stuart către însănătoşire.

Un cățel
Un cățel

Stuart s-a urcat pe canapea în timp ce Shane se odihnea şi şi-a aşezat capul pe pieptul acestuia. Shane a spus chiar atunci că vrea să-l adopte pe Stuart. Se poate vedea legătura specială dintre cei doi, care vor deveni cei mai buni prieteni.

Un cățel
Un cățel

Videoclipul de mai jos ne prezintă lupta micuțului Pitbull cu viața crudă prin care a fost nevoit să treacă, însă totul avea să ducă la o frumoasă poveste de adopție.