Sari la conținut
Home » Ignorat de nenumărați oameni, un cățeluș legat își aștepta sfârșitul!

Ignorat de nenumărați oameni, un cățeluș legat își aștepta sfârșitul!

  • de

Ignorat de nenumărați oameni, un cățeluș legat își aștepta sfârșitul!

Toată întâmplarea a avut loc în Georgia!

Un câine în vârstă de şapte luni a fost legat de un stâlp și lăsat să moară.

Starea de sănătatea a patrupedului era destul de gravă, aşa că în loc să se oprească şi să-l ajute, oamenii continuau să treacă pe lângă el ca şi cum nici nu l-ar fi văzut. Suferea de o formă severă de scabie, care l-a lăsat fără o zonă importantă din blană şi cu pielea crăpată şi dureroasă.

Emoționat de starea lui, o persoană a chemat de urgenţă Serviciul pentru Controlul Animalelor, care a dus câinele la „Dekalb County Animal Services”.

Dar, în ciuda tuturor greutăţilor prin care trecuse, el nu simţea nimic altceva decât dragoste faţă de toţi cei pe care i-a cunoscut.

Un cățeluș
Un cățeluș

O nouă viață pentru un cățeluș adorabil!

Salvatorii au decis să-l numească „Dempsey” şi au contactat “Friends to the Forlorn Pitbull Rescue” pentru a le cere ajutorul. Voluntara Stacey Greenwald a acceptat să îl pe Dempsey acasă, unde a avut grijă de el, oferindu-i băi medicamentoase şi antibiotice, pentru a reuși să îi schimbe complet viața.

Un cățeluș
Un cățeluș

Greenwald s-a îndrăgostit repede de personalitatea minunată a lui Dempsey şi pe măsură ce săptămânile treceau, ea a putut observa că patrupedul îşi revenea din ce în cel mai mult.

Două luni mai târziu, Dempsey arăta ca un câine complet nou.

Un cățeluș
Un cățeluș

Încetul cu încetul starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, iar de acum înainte va putea să se bucure liniștit de noua sa viață. Nimic mai frumos decât o astfel de poveste.

Ulterior, Dempsey a fost adoptat şi a plecat să locuiască în casa noilor săi părinţi, Elliot şi Brittni, în Atlanta, Georgia, alături de alţi doi câini salvaţi din condiţii similare.