Salvat în ultima clipă, un cățel are parte de o transformare cu totul uimitoare!

Cățelul a fost salvat de voluntarii Animal Aid Unlimited!

Povestea următoare are în centrul atenției un cățel care se lupta pentru viața lui, fiind într-o condiție îngrozitoare. Chiar dacă totul pare o poveste cu final trist, precum multe altele deja cunoscute, micuțul patruped a dovedit că are voință, iar împreună cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, a reușit să supraviețuiască.

Potrivit thedodo.com, totul a început atunci când cei de la Animal Aid Unlimited au primit un apel despre un căţel inconştient, aflat între viaţă şi moarte. Când au ajuns la faţa locului, voluntarii au găsit un pui întins lângă o cutie de carton, luptându-se să-şi dea ultima suflare.

Salvatorii erau rezervați în privința șanselor lui la supraviețuire.

Bietul căţel era în stare de şoc din cauza deshidratării extreme, iar tensiunea arterială era foarte scăzută. Din fericire, puiul a primit ajutor de urgenţă şi medicamentele de care avea atâta nevoie.

Salvatorilor nu le mai rămăsese decât să spere că va lupta pentru propria viaţă şi că va trece cu bine peste acea noapte critică.

Salvat în ultima clipă

În dimineaţa următoare, adorabilul căţel a surprins pe toată lumea. Iar după numai 24 de ore, progresul său a fost unul major!