Salvat dintr-un adăpost, un câine face tot posibilul pentru a fi alături de fratele său orb!

Frații nu au putut fi despărțiți!

Adopția lui Ringo și Razmo a devenit imediat viral pe rețelele de socializare, datorită puternicei legături dintre frați.

Cei care au decis să intervină au fost Mélody şi Pierre, care au mers la un adăpost pentru a adopta un căţeluş de trei luni pe nume Ringo.

„Duminica aceasta a fost încărcată de emoții! Acum 2 ani, un cuplu din Vierzon, Franţa, l-a adoptat pe Pixel. Au rămas în contact cu noi, fiind foarte mulțumiți de experiență și dorind să adopte un alt câine, s-au îndrăgostit de Ringo.

După ce au plecat cu el, şi-au dat seama că trebuie să-l adopte şi pe fratele său, care este orb.

„Iată ceea ce va continua, fără îndoială, să fie una dintre cele mai frumoase adopţii ale anului 2021, iar pentru a găsi ceva mai bun trebuie să faceţi mari eforturi sau să apelaţi la Steven Spielberg!”, a fost ceea ce asociaţia Mustaches et Compagnie a scris pe Facebook pe 1 martie, transmiţând mesajului familiei Léa, cuplul care i-a adoptat pe aceşti doi câini (dintre care unul din nefericire este orb).

Nedorind să-i despartă pe cei doi fraţi, doreau să se întoarcă şi să-l adopte şi pe Razmo.

Razmo a fost diagnosticat ca fiind orb, cu cataractă congenitală fără posibilă intervenție chirurgicală.

Nu era nimic de genul acesta. Doreau să ne spună că povestea lui Razmo i-a emoţionat foarte mult, că au discutat despre asta şi că propun o dublă adopţie.

Managerul îl cheamă pe director, care îşi dă imediat acordul.

Salvat dintr-un adăpost!