Sari la conținut
Home » Recuperarea miraculoasă a unui pisoi abandonat! Adăpostul îi oferă toate condițiile pentru o viață fericită

Recuperarea miraculoasă a unui pisoi abandonat! Adăpostul îi oferă toate condițiile pentru o viață fericită

  • de

Recuperarea miraculoasă a unui pisoi abandonat! Adăpostul îi oferă toate condițiile pentru o viață fericită.

Micuța felină a fost găsită într-o stare îngrozitoare!

O voluntară pe nume Laura Malone, directorul ONG Mini Cat Town, un centru de salvare pentru pisici din San José, California (SUA), a primit un pisoi care avea nevoie de ajutor şi de o casă de plasament. Pe nume „Yeti”, pisoiul era plin de purici şi foarte murdar.

Potrivit thedodo.com, la adăpost, Laura a devenit mama lui adoptivă. Pisoiul avea dificultăţi să mănânce singur, aşa că voluntarii au trebuit să-l hrănească cu o seringă la fiecare două ore.

„L-am hrănit cu grijă, picurându-i formula de lapte pe limbă şi aşteptând să înghită puţin câte puţin”, a povestit Laura portalului Love Meow.

Datorită tuturor îngrijirilor pe care le-a primit de la sosirea sa, a unui culcuş cald şi a unei jucării care i-a ţinut companie, starea de sănătate a lui Yeti a început să se îmbunătăţească simţitor.

„La început când era momentul să mănânce, trebuia să-l trezesc şi el mieuna foarte slab. Acum, mă aşteaptă la uşă şi cere întotdeauna de mâncare”, mărturiseşte Laura.

De fapt, Yeti s-a transformat într-un pisoi extrem de agil și jucăuș.

„Nu se mai mulţumeşte doar să mănânce, să meargă la litieră şi să se întoarcă la culcuşul său. Acum, sunt necesare câteva viraje pe care le execută la viteză maximă”, a spus Laura.

Recuperarea miraculoasă a unui pisoi abandonat