Sari la conținut
Home » Salvat de un poștaș, un cățel se bucură pentru prima oară de viață!

Salvat de un poștaș, un cățel se bucură pentru prima oară de viață!

  • de
cățel

Salvat de un poștaș, un cățel se bucură pentru prima oară de viață!

Un cățel a fost găsit ghemuit la marginea unui drum, lipsit de energie și dorință de a trăi!

Un bărbat pe nume Nate Ohlman din Missouri a observat într-o dimineață un biet cățel bătrân care stătea de unul singur la marginea unui drum. De profesie poștaș, Nate a simțit că patrupedul avea nevoie de ajutor și a decis să intervină.

cățel

Impresionat de situaţie, Nate a decis să-l ia de acolo şi să-l ducă într-un loc cald şi sigur.

„Am făcut câteva zgomote pentru a-i atrage atenţia, dar nu m-a auzit. Aşa că m-am apropiat de el şi i-am făcut semn să vină la mine. În clipa următoare l-am urcat în camionul de poştă. “

L-a hrănit bine, apoi a mers la cea mai apropiată clinică veterinară pentru a vedea dacă Sloan este bolnav şi dacă are nevoie de tratament. Se estimează că Sloan ar avea aproximativ 12 ani, cu o speranţă de viaţă de 13-16.

Nate a lăsat câinele acolo, unde urma să fie supus unui consult amănunţit şi s-a întors la camion, deoarece avea o zi plină.

„Mi-am petrecut ziua reflectând asupra modului în care cineva este capabil să-i facă ceva atât de groaznic unei creaturi neajutorate. Dar mai mult decât atât, unui câine în vârstă. Mă doare inima să ştiu că există oameni atât de laşi, încât îşi abandonează propriile animale”, a mai spus el.

Odată ajuns la adăpost, voluntarii au fost înduioşaţi de situaţia patrupedului:

„Era grav subponderal, avea răni pe tot corpul şi abia putea sta sau merge singur”, a spus Tori Fugate, director de comunicare al adăpostului ONG KC Pet Project. „El a obţinut cel mai mic scor posibil la evaluarea stării generale de sănătate pe care medicii noştri îl pot da”.

La aproximativ o lună după sosirea sa în adăpost, Sloan a fost adoptat provizoriu de o familie din Missouri, alături de care procesul de recuperare a continuat.

Voluntarii de la KC Pet Project, responsabili cu adăpostul, l-au invitat pe poştaşul Nate să-l adopte definitiv pe Sloan, iar el nu s-a gândit de două ori ca să accepte.

cățel
cățel

Poştaşul l-a dus la el acasă, unde va fi iubit şi îşi va trăi ultima parte a vieţii într-un mod confortabil.