Sari la conținut
Home » Salvat de pe străzi într-o stare gravă, un pisoi se transformă total după ce ajunge la adăpost!

Salvat de pe străzi într-o stare gravă, un pisoi se transformă total după ce ajunge la adăpost!

  • de

Salvat de pe străzi într-o stare gravă, un pisoi se transformă total după ce ajunge la adăpost!

Totul părea pierdut pentru Yeti!

Activista şi voluntara Laura Malone, directorul ONG Mini Cat Town, un centru de salvare pentru pisici din San José, California (SUA), a primit un pisoi care avea nevoie de ajutor şi de o casă de plasament.

Numit „Yeti”, micuţul era plin de purici şi foarte murdar, dar cu grija cuvenită s-a transformat într-o frumoasă felină.

Yeti avea dificultăţi să mănânce singur, aşa că voluntarii au trebuit să-l hrănească cu o seringă la fiecare două ore.

„L-am hrănit cu grijă, picurându-i formula de lapte pe limbă şi aşteptând să înghită puţin câte puţin”, a povestit Laura portalului Love Meow.

Pisoiul este un războinic şi isi dorea să se recupereze cât mai repede, astfel încât să se poată juca cu celelalte pisici salvate.

Datorită tuturor îngrijirilor pe care le-a primit de la sosirea sa, a unui culcuş cald şi a unei jucării care i-a ţinut companie, starea de sănătate a lui Yeti a început să se îmbunătăţească simţitor.

Pe măsură ce zilele au trecut, a devenit suficient de puternic pentru a se ridica pe propriile picioare.

„La început când era momentul să mănânce, trebuia să-l trezesc şi el mieuna foarte slab. Acum, mă aşteaptă la uşă şi cere întotdeauna de mâncare”, mărturiseşte Laura.

Yeti s-a transformat într-o frumoasă felină.

„Nu se mai mulţumeşte doar să mănânce, să meargă la litieră şi să se întoarcă la culcuşul său. Acum, sunt necesare câteva viraje pe care le execută la viteză maximă”, a spus Laura.

Salvat de pe străzi într-o stare