Sari la conținut
Home » Adoptat dintr-o parcare, pisoiul decide să rămână împreună cu salvatorul său!

Adoptat dintr-o parcare, pisoiul decide să rămână împreună cu salvatorul său!

Adoptat dintr-o parcare, pisoiul decide să rămână împreună cu salvatorul său!

Bărbatul nu se aștepta să plece acasă cu un nou prieten!

O parcare din Georgia a produs o poveste cu totul minunată! Totul s-a petrecut atunci când Jason Belisha a observat un mic pisoi rătăcind în zona unui supermarket. Numit ulterior Popeye, motanul locuia în parcare, însă totul avea să se schimbe în bine pentru el.

Motanul s-a apropiat de Jason şi a strigat după ajutor. Era clar că pisoiul deja îl alesese şi decisese că Jason va fi omul lui pentru totdeauna.

El l-a hrănit pe noul său prieten şi ulterior l-a prezentat câinelui său. Nu a durat mult timp până când motanul s-a acomodat cu noua sa locuință, iar dragostea, liniștea și mâncarea lui preferată reprezintă doar câteva dintre lucrurile care s-au schimbat în bine.

Chiar dacă patrupedul familiei a primit un nou tovarăș de joacă, el s-a dovedit a fi extrem de inteligent și înțelegător. Probabil a simțit situația grea în care s-a aflat motanul, și a decis să îi facă șederea cât mai liniștită și confortabilă.

Adoptat dintr-o parcare

De acum înainte, pisoiul nu își va mai pune viața în pericol zi de zi, iar videoclipul de mai jos stă drept mărturie pentru gestul extraordinar făcut de bărbat.