Sari la conținut
Home » Salvat de pe stradă, un cățel cu probleme are parte de o transformare uimitoare!

Salvat de pe stradă, un cățel cu probleme are parte de o transformare uimitoare!

  • de

Salvat de pe stradă, un cățel cu probleme are parte de o transformare uimitoare!

Problemele puteau deveni fatale pentru un cățel chinuit de soartă!

Jax este un biet câine care a hoinărit pe străzi luni la rând. Vecinii au încercat să-l ajute dându-i de mâncare, dar ceea ce avea cel mai mult nevoie era un cămin şi o familie pentru totdeauna. După ce au aflat despre situaţia lui Jax, voluntarii organizaţiei de salvare a animalelor „Hope For Paws” au plecat imediat către locul indicat pentru a-l salva.

Câinele avea o problemă la un picior şi nu se putea deplasa normal. Se tot ascundea sub maşină şi era atât de speriat, încât părea că vrea să dea o adevărată luptă cu salvatorii.

Misiunea a fost îngreunată, deoarece câinele nu avea niciun interes faţă de mâncare şi prin urmare voluntarii nu se puteau apropia de el. După o oră de urmăriri, patrupedul a intrat în cele din urmă într-un garaj.

Când au ajuns la veterinar, Jax a început să se calmeze de parcă şi-ar fi dat seama că este în siguranţă. După un control amănunţit, s-a descoperit că Jax avea un handicap din naştere, motiv pentru care oasele nu se dezvoltaseră niciodată pe deplin la un picior. Astfel, ei au fost convinși că patrupedul a suferit extrem de mult în viață.

Trei luni mai târziu, „LA Animal Rescue” i-a găsit o casă uimitoare. Câinele îngrozit care rătăcea pe străzi fără niciun scop se transformase într-un câine fericit. Şi cu doar trei picioare, Jax este acum un căţeluş adorabil şi energic,  care se bucură de viaţa pe care o merita dintotdeauna, într-o familie care îl iubeşte nespus de mult.

Salvat, un cățel se transformă uimitor

Jax şi-a revenit bine după operaţie şi, deşi a pierdut un picior, totul a devenit mult mai confortabil.