Sari la conținut
Home » Salvat de la o viață de chinuri, un biet cățel nu poate să adoarmă de frică!

Salvat de la o viață de chinuri, un biet cățel nu poate să adoarmă de frică!

  • de

Salvat de la o viață de chinuri, un biet cățel nu poate să adoarmă de frică!

O nouă viață pentru un cățel supus la o viață plină de abuzuri!

Patrupedul următor a dus o viață extrem de complicată, fiind mereu nevoit să fie în alertă pentru a supraviețui pe stradă. A îndurat abuzuri şi dezamăgiri atât de mulţi ani, încât chiar şi într-o casă unde este iubit şi îngrijit, câinele este alert și mereu pregătit să fugă pentru a scăpa cu viață.

Pe nume Buddy, câinele a fost salvat de pe stradă de Megan Quiroz, care a fost mult prea impresionată de starea acestuia.

Din păcate, procesul de adaptare al câinelui nu a fost atât de uşor sau de rapid pe cât credea ea. Bietul câine se teme, străduindu-se să nu-l cuprindă somnul. Înregistrarea dezvăluie şi dragostea lui Megan, care i-a pregătit o pătură, astfel încât căţeluşului să-i fie cald şi să nu se răcească.

Cățel
Cățel

Într-o postare publicată de tânără pe contul ei TikTok, câinele este văzut dormind în picioare.

„Cum să-i explic că trebuie să doarmă, că nu mai este pe stradă şi că nu trebuie să fie alert? Că poate dormi în pace pentru că are în sfârşit o casă?” – este mesajul lui Megan ce însoţeşte videoclipul.

Se pare că toate acestea nu sunt de ajuns, deoarece Buddy încearcă din răsputeri să nu adoarmă. Indiferent de efortul tinerei pentru el, cățelul nu vrea să adoarmă pentru că se gândește că va fi rănit, exact ca în trecut.

Din fericire pentru el, întreg procesul este unul de durată, însă are norocul de oameni cu totul extraordinari, care fac totul posibil să îl ajute în depășirea acestui moment. Procesul de adaptare este dificil din cauza timpului îndelungat petrecut pe stradă, ceea ce i-a creat un reflex în comportament și personalitate.