Sari la conținut
Home » Salvat de la moarte după o serie de inundații puternice, un bărbat decide să adopte pisoiul!

Salvat de la moarte după o serie de inundații puternice, un bărbat decide să adopte pisoiul!

  • de

Salvat de la moarte după o serie de inundații puternice, un bărbat decide să adopte pisoiul!

Întâmplarea cu pisoiul norocos a avut loc în Turcia!

Pe nume Metis Keskin, un muncitor din cadrul departamentului de drumuri și poduri din Instanbul, avea să facă un gest la care nu s-ar fi așteptat niciodată într-o zi „normală” de lucru! Însă, din cauza inundațiilor repetate, întâmplarea nu avea să se petreacă într-o zi obișnuită, cât mai ales într-o chestiune de viață și de moarte.

Micuţul pisoi fusese purtat de ploile abundente şi acum se afla în pragul morţii, iar Keskin când l-a văzut, a şi fugit să îl salveze.

El a salvat un pisoi care se zbătea între viaţă şi moarte în timpul unor inundaţii din Istanbul, şi l-a readus la viaţă făcându-i respiraţie gură la gură.

Keskin a povestit cum a găsit pisoiul când el şi colegii săi au fost trimişi să cureţe resturile lăsate de viitură.  Era nemişcat, aparent lipsit de viaţă şi nu scotea niciun sunet.

pui

El a îngenuncheat deasupra lui şi a decis să încerce resuscitarea gură-la-gură, sperând să reînvie pisoiul.

pisică

După câteva minute tensionate, toţi au aplaudat cu bucurie şi emoţie când au văzut un semn de viaţă. Pisoiul a expulzat apa şi a scos un mieunat sfârşit.

Keskin a dus pisoiul la cea mai apropiată clinică veterinară, unde a fost îngrijit şi s-a recuperat complet. Cu toate acestea, nu a fost ultima dată când Keskin a văzut pisoiul pentru că a decis să-l adopte şi să-i ofere o casă pentru totdeauna.

„El devine pisica noastră acum şi sunt atât de fericit”, a declarat Keskin reporterilor la o conferinţă de presă organizată la clinica veterinară.

Pisoiul salvat
Pisoiul salvat

Nimic nu poate fi mai frumos decât o asemenea poveste de salvare a unui biet animal aflat în dificultate.