Sari la conținut
Home » Salvarea unui cățel lăsat să moară de foame! Cântărea doar 9 kg atunci când a fost găsit

Salvarea unui cățel lăsat să moară de foame! Cântărea doar 9 kg atunci când a fost găsit

  • de

Salvarea unui cățel lăsat să moară de foame! Cântărea doar 9 kg atunci când a fost găsit.

A fost la un pas de tragedie!

Unei familii din Pennsylvania nu i-a păsat de grija pe care trebuie să o ofere animalului lor de companie, iar câinele, un Golden Retriever pe nume Bruno, acum luptă să supravieţuiască. Coastele i se vedeau destul de pronunţat, avea mai multe răni la picioare, iar blana era deteriorată şi acoperită de murdărie.

Autorităţile au preluat cazul în care sunt responsabili un poliţist pe nume Jeffrey Levan şi soţia sa, Amber Levan. Ei urmează să se prezinte în faţa judecătorului pentru a răspunde acuzaţiilor în cazul Bruno. Se fac vinovaţi de gravă neglijare şi cruzime faţă de animale.

Autorităţile au obligat cuplul să-l predea pe Bruno voluntarilor de la One Dog a Time. Acolo animalul a fost supus unui consult medical amănunţit şi a fost diagnosticat cu malnutriţie şi deshidratare severă.

Ca parte a recuperării, câinele a fost trecut pe o dietă pentru a creşte în greutate încet şi constant. Există speranţe că acest câine îşi va putea găsi o familie minunată după ce va depăşi acest moment nefericit.

În tot acest timp, bătrânul lor animal de companie se află pe drumul spre recuperare încă de la începutul lunii iunie, când a fost transferat în adăpost.

Salvarea unui cățel