Salvare la limită a unui cățel aflat pe moarte! Soarta s-a dovedit a fi în favoarea patrupedului.

Imagini cu un puternic impact emoțional cu un cățel aflat pe moarte!

Câinii abandonați duc zilnic o luptă pentru supraviețuire. Din păcate, abandonul este unul extins în toată lumea, iar motivele sunt mult prea multe pentru a le putea înțelege pe deplin. Cazul următor este unul extrem de emoționant, următorul patruped fiind găsit abandonat într-un şanț din India. Starea lui era atâta de gravă, încât bietul animal părea că încearcă să-şi dea ultima suflare.

Diferitele asociații pentru protecția animalelor reușesc să salveze o bună parte dintre ei, dar rămân un număr considerabil de animale pe străzi.

La un pas să piardă lupta cu viața!

Din fericire, câţiva oameni cu suflet de la Stray Dogs Feeder India l-au descoperit şi au înţeles imediat că are nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. Se străduia să supravieţuiască cu orice fel, însă lipsa unui ajutor din partea oamenilor era să îi fie fatal.

Oamenii au făcut tot posibilul să-l ridice de acolo şi să-l transporte în cele mai bune condiţii la cea mai apropiată clinică veterinară. A beneficiat de un consult complet şi a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie, starea lui începând să se îmbunătățească încet, dar sigur.

Lipsa hranei și a apei, motivele pentru care un suflet risca să moară inutil!

Bietul câine suferise îngrozitor din cauza lipsei de mâncare şi apă, drept urmare cea mai mare parte a pericolului părea să fi trecut. Dar el încă are nevoie de tratament pentru a se recupera complet.

Datorită intervenţiei rapide a oamenilor minunaţi care l-au găsit, câinele în cele din urmă va fi salvat de la o soartă groaznică, iar o familie iubitoare se va bucura de frumusețea și curajul lui.