De 8506 Vizualizari

Sacrificiul unei CAȚELUȘE pentru PUII ei. A fost dispusă să-și piardă viața

Sacrificiul unei CATELUSE pentru PUII ei. A fost dispusa să-și piarda viața

Cu siguranță esti prea ocupat cu milioanele de lucruri pe care le faci zilnic și cu celelalte sute care asteaptă să fie rezolvate, dar te sfătuim să-ți rupi o clipă din timpul tau atât de prețios și să privești clipul de mai jos, ce înfățișează o cățelușa care sapă disperat în terenul inundat de apă pentru a-și salva puii de la înec.

Provincia Dong Nai, din Vietnam, dar și culcușul unei cățelușe, au fost inundate în urma unei ploai torențiale, potrivit dailymail.co.uk.

Lu, cățelușa unui localnic, a fost surprinsă de stăpânul ei, Bao Liei, în timp ce încerca disperată să-și salveze puii aflați sub o terasă de beton. Cu ajutorul stăpânului, cățelușa a reușit să-i salveze toți puii.

“Ploaia torențială a făcut ca apa să inunde culcușul. Lu s-a întors și a încercat să-și salveze puii. Toți patru au supraviețuit și s-au recuperat datorită ei”, a spus propietarul.

Videoclipul a fost postat în mediul virtual, iar mii de oameni au fost impresionați de gestul făcut de  Lu.

Mother dog courageously rescues her puppy

Mother dog courageously rescues her puppy

Publicată de Daily Mail pe Marţi, 26 septembrie 2017

 

Tags:

,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X