1366 Vizualizari

S-A DECIS: Liber la eutanasierea cainilor nerevendicati in 14 zile! INCEPE MACELUL!

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins definitiv, pe 26 noiembrie, cererea ONG-ului Vier Pfoten de a suspenda normele de aplicare a Legii 258/2013, care permite eutanasierea cainilor fara stapan.

„Admite recursul declarat de Guvernul Romaniei impotriva Sentintei nr. 1982 din 20 iunie 2014 a Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal. Caseaza sentinta atacata si respinge cererea de suspendare. Admite cererile de interventie formulate in interesul Guvernului Romaniei. Definitiva. Pronuntata in sedinţă publica, astazi, 26 noiembrie 2015”, arata, potrivit viata-libera.ro, ICCJ.

Ca urmare, primariile pot trece acum, la aplicarea Legii 258/2013 (blocata pana la acest moment) si la eutanasierea cainilor fara stapan in termen de 14 zile de la capturare, daca acestia nu sunt revendicati sau adoptati.

Amintim ca, normele de aplicare ale Legii 258/2013 fusesera suspendate de Curtea de Apel Bucuresti, pe 20 iunie 2014, ca urmare a cererii organizatiei Vier Pfoten, care semnala existenta in text a mai multor prevederi neclare.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X