De 225 Vizualizari

Se caută soluții pentru protejarea animalelor pensionate de la Circul Globus

sursa foto - https://www.facebook.com

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, s-a întâlnit cu project managerul Fundației Vier Pfoten, Kuki Bărbuceanu, care va sprijini inițiativa Primăriei de a găsi, în cel mai scurt timp, spații adecvate pentru animalele pensionate de la Circul Globus.

„Animale retrase din spectacolele de la Circul Globus nu trebuie să mai fie adăpostite în spații improvizate, fără cele mai elementare condiții de supraviețuire, așa cum s-a întâmplat până acum. Adăpostul din Șos. Petricani (n.r. – unde 11 animale au murit în urma unui incendiu) este un exemplu în acest sens. Condițiile complet nefavorabile pentru asigurarea unui trai decent al animalelor au dus la un deznodământ tragic (…)”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Potrivit sursei citate, reprezentantul Vier Pfoten va sprijini inițiativa Primăriei Capitalei de a găsi, în cel mai scurt timp, cele mai adecvate spații pentru animalele pensionate.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X