Rocco, soarta emoționantă a unui patruped abandonat de familia sa! Motivul greu de înțeles.

Lipsa de empatie își spune din nou cuvântul!

Câinele este cel mai bun prieten al omului şi se uită la stăpânul său şi la familia sa ca la o comoară pe care nu o va abandona niciodată. Acesta este motivul pentru care ar trebui să considerăm un câine ca un membru cu drepturi depline al familiei şi nu ca o jucărie, de care scăpăm la primul impas.

Din păcate, Rocco, un Ciobănesc German, nu a avut norocul să-şi găsească din prima familia potrivită: proprietarii săi l-au abandonat în momentul în care au descoperit că aşteaptă un copil.

Rocco, un Ciobănesc German în vârstă de 3 ani, s-a trezit din senin singur, trist şi abandonat, la un adăpost pentru animale: familia lui a decis să renunţe la el. Rocco, tremurând ca o frunză, speriat şi stresat de toate zgomotele şi de persoanele necunoscute care treceau prin adăpost, nu şi-a putut explica motivul acestui abandon.

Din fericire, o femeie care a vizitat adăpostul, văzându-l pe bietul câine, nu a pierdut timp şi a postat imediat un videoclip cu biata creatură lipsită de apărare, în speranţa că cineva va veni să-l ajute.

Salvarea nu a întârziat să apară: Preethi Pillaipakkam, un voluntar al organizaţiei DFW Shepherd Rescue, l-a luat imediat pe Rocco acasă cu el.

„Un adăpost poate fi foarte stresant, nu este un loc pentru câini precum Rocco”, a spus Preethi. „Nici nu a vrut să intre în maşină, era foarte speriat. S-a ascuns în spatele banchetei…”

Odată ajuns în locuinţa temporară a lui Preethi, Rocco a continuat să fie foarte confuz, dar, datorită prezenţei unui alt Ciobănesc German, a reuşit să se împrietenească şi chiar să se joace – un mare pas înainte pentru el!

Femeia care l-a salvat a creat o pagină pe Instagram dedicată în întregime lui Rocco. Mulţumită expunerii online, cererile de adopţie pentru acest minunat căţeluş au sosit în număr impresionant şi în scurt timp Rocco şi-a găsit o familie adoptivă care să poată avea grijă de el.

Rocco