Sari la conținut
Home » Rezultate remarcabile în campania „Pisici la muncă”! Felinele eliberate pe străzi au eradicat șobolanii

Rezultate remarcabile în campania „Pisici la muncă”! Felinele eliberate pe străzi au eradicat șobolanii

Rezultate remarcabile în campania „Pisici la muncă”! Felinele eliberate pe străzi au eradicat șobolanii.

Peste 1.000 de pisici sălbatice au fost eliberate controlat în Chicago!

Un amplu program denumit „Pisici la muncă” a adus rezultate remarcabile în problema șobolanilor din orașul Chicago. Peste 1.000 de pisici sălbatice au fost eliberate pe străzile orașului, în lupta cu dăunătorii naturali.

Potrivit people.com, din programul „Pisici la muncă” fac parte pisicile salvate de pe străzi care nu se pot dezvolta într-o casă și nici nu pot fi reintegrate în fostele lor colonii. Toată povestea a început în anul 2012, la îndemnul mai multor asociații pentru protecția animalelor. De atunci și până acum au fost eliberate peste 1.000 de pisici.

După capturarea pisicilor sălbatice, societatea spală și castrează animalele, iar apoi le plasează în medii rezidențiale și comerciale cu un nivel ridicat de infestare.

Rezultate remarcabile în lupta cu dăunătorii din oraș!

Pisicile eliberate pe stradă intră automat în grija locuitorilor respectivelor cartiere, iar ei împreună cu proprietarii de afaceri se asigură de bunul mers al lucrurilor.

„Proprietarii oferă hrană, apă și adăpost pisicilor care lucrează pentru ei. În majoritatea cazurilor, pisicile noastre la locul de muncă devin membri iubiți ai familiei sau ai echipei”, a anunțat asociația.

Programul s-a dovedit eficient pe termen lung, deoarece pisicile vânează rozătoarele, dar și previn reapariția lor.