De 1395 Vizualizari

Reguli stricte pentru iubitorii de animale, cu dedicație de la primarul Buzăului. Nu aveți voie mai mult de două pisici!

Primarul Buzăului, Constantin Toma, a scos un regulament aproape dictatorial pentru iubitorii de animale. O persoană nu poate avea mai mult de două feline!

Snt reguli noi și pentru stăpânii câinilor, potrivit racnetulmunteniei.ro. Regulamentul prevede sancţiuni aspre pentru posesorii de patrupede, care nu îşi sterilizează animalele de companie.

Potrivit regulamentului, „deţinătorul câinelui din municipiul Buzău are obligaţia să facă dovada sterilizării animalului prin carnetul de sănătate al câinelui, semnat şi parafat de către medicul veterinar care a efectuat sterilizarea”.

Tot în document se precizează: creşterea şi întreţinerea câinilor în apartamente situate în blocuri de locuinţe sau în clădiri cu mai multe apartamente din municipiul Buzău este condiţionată de obţinerea acordului scris a majorităţii proprietarilor care domiciliază în respectiva scară sau clădire, semnat şi ştampilat de Președintele asociaţiei de proprietari.

Un singur comentariu

  1. De acord cu sterilizarea, dar numarul pisicilor este pe departe intrecut de cel al soarecilor si șobolanilor. Probabil primarului ii plac rozătoarele…..

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X