Sari la conținut
Home » Refuzul unui câine de a pleca din locul în care a fost abandonat! El se teme că nu va fi găsit de proprietarul său

Refuzul unui câine de a pleca din locul în care a fost abandonat! El se teme că nu va fi găsit de proprietarul său

Refuzul unui câine de a pleca din locul în care a fost abandonat! El se teme că nu va fi găsit de proprietarul său.

Imagini emoționante cu patrupedul loial!

Chiar dacă a fost abandonat pe marginea unui drum de către fostul său proprietar, patrupedul nu a plecat niciodată, sperând că bărbatul se va întoarce să-l ia acasă.

Câinele este atât de devotat omului care l-a abandonat, încât nu lasă pe nimeni să se apropie de el. El stă răbdător pe marginea drumului, urmărind cu atenţie fiecare maşină care trece. Impresionaţi de situaţia animalului, mai mulţi oameni i-au adus apă şi mâncare pentru a-l ajuta.

Neştiind că a fost abandonat, câinele îşi aşteaptă proprietarul, în speranţa că acesta va reveni!

După un timp, unele persoane au încercat să-l mângâie şi să-i câştige încrederea, dar patrupedul nu a lăsat pe nimeni să-l atingă, fiind foarte loial fostului său stăpân și „prieten”.

Localnicii au adus câteva umbrele pentru a improviza un adăpost şi continuă să-i lase apă şi mâncare, pentru a putea să îi ușureze cât mai mult viața și așa chinuită.

Refuzul unui câine de a pleca

Câinele este întotdeauna pe marginea drumului în căutarea maşinii celui care l-a abandonat, fără să renunțe la acest gând!