Refuzat de fostul său stăpân, un cățel abandonat este adoptat de o nouă familie!

Pentru un cățel abandonat, dragostea unei familii reprezenta cel mai frumos lucru în viață!

Pe nume Bobi, un cățel abandonat își ducea viața chinuită în apropierea unei căi ferate, încercând să supraviețuiască zi de zi.

Salvatorii din organizaţia „Howl of a dog” s-au grăbit să ajungă la locul cu pricina pentru a afla mai multe despre starea lui Bobi.

A văzut mâncarea pe care i-o oferea unul dintre salvatori şi şi-a dat seama că oamenii doar încercau să-l ajute.

La clinica veterinară, medicul a descoperit că Bobi avea 9 ani, era microcipat, sterilizat şi cu vaccinurile la zi. Din păcate, o mai veche cicatrice de pe ochiul stâng indica faptul că îşi pierduse vederea după ce a fost lovit de cineva/ceva.

Când a fost contactat, proprietarul lui Bobi a spus că patrupedul fugise de acasă, care se afla la 16 km de gară. Dar tot acesta dat de înţeles că bătrânul Bobi, parţial orb, nu mai era binevenit, lăsându-l fără niciun regret în grija salvatorilor.

De asemenea, avea nevoie de ajutor pentru a învăţa să socializeze cu alţi câini.

Un cățel abandonat
Un cățel abandonat

În scurt timp, Bobi a reuşit să fie adoptat de o familie. În ciuda faptului că are o vârstă, îi place să se joace cu fraţii săi mai mici, Jack şi Bo. Când este epuizat de toate acele jocuri, se culcă pe canapeaua de lângă şemineu şi se bucură de ore bune de somn, la căldură şi în confortul unui cămin primitor. Acum, el are o familie doar a lui, unde își poate petrece timpul exact așa cum își dorește, fiind convins de faptul că toată lumea îl iubește.

Videoclipul de mai jos ne prezintă povestea frumoasă de salvare a bietului patruped, care acum are parte de o nouă viață.