Sari la conținut
Home » Refuzat de familia lui pentru că era bătrân, un câine este adoptat de medicul veterinar!

Refuzat de familia lui pentru că era bătrân, un câine este adoptat de medicul veterinar!

  • de
câine

Refuzat de familia lui pentru că era bătrân, un câine este adoptat de medicul veterinar!

O nouă viață pentru un câine pus pe lista de eutanasiere!

În orașul Atlanta, SUA, o familie a contactat un medic veterinar pentru a-i cere să le eutanasieze câinele din cauza vârstei sale înaintate. Din fericire, în lume există oameni care iubesc animalele indiferent de condiția lor. заказать дебетовую карту онлайн банки

Medicul a decis să nu ducă cererea la îndeplinire, și a vrut să încerce o altă cale. După o serie de apeluri telefonice, a contactat-o ​​pe Melissa Elliott, directorul centrului Old Dog Home. Unitatea este situată în Conyers, Georgia şi este un adăpost pentru câinii cu vârste de peste șapte ani.

Aici câinii rămân cât timp este nevoie pentru a-şi găsi o nouă casă sau a trăi a ultima parte a vieţii în pace.

câine
câine

Centrul era plin în acel moment. Dar când Melissa a auzit această poveste sfâşietoare, a fost atât de emoţionată, încât a făcut tot posibilul să primească un nou oaspete.

Câinele, numit ulterior Holly, avea între 10 şi 12 ani. Starea lui era destul de bună, dar părea foarte confuz şi probabil că avea o uşoară infecţie. Asta ar fi explicat comportamentul său oarecum ciudat. Melissa l-a luat la ea, i-a acordat îngrijirea necesară şi l-a răsfăţat cât de mult a putut.

În cele din urmă medicul veterinar nu a putut să rămână fără patrupedul adorabil, și a decis să îl adopte pentru totdeauna!