Sari la conținut
Home » Recuperarea uimitoare a unui patruped considerat prea urât pentru a fi adoptat!

Recuperarea uimitoare a unui patruped considerat prea urât pentru a fi adoptat!

  • de

Recuperarea uimitoare a unui patruped considerat prea urât pentru a fi adoptat!

O nouă viață pentru un patruped adorabil!

Străzile din Houston, Texas au fost pentru o bună perioadă de timp casa lui Bjarni, un câine abandonat de fosta familie. Din păcate pentru el, o malformație i-a afectat dezvoltarea completă a botului, ceea ce i-a adus o înfățișare diferită față de alte animale de companie.

Voluntarii de la adăpostul Saint Francis Angels au salvat căţeluşul de pe străzi şi au reuşit să afle cine îl deţine. Când i-au contactat pe proprietari, salvatorii au avut parte de o mare surpriză: aceştia nu îl doreau pe Bjarni înapoi din cauza aspectului său.

Conştienţi de faptul că nu i-ar putea găsi niciodată o nouă casă de plasament din cauza aspectului său, voluntarii de la adăpost au decis să demareze un proiect de strângere de fonduri pentru o intervenţie chirurgicală reparatorie.

Astfel, căţeluşul a rămas în adăpost, disponibil pentru adopţie.

Cu ajutorul lui Anna Graber, fondatoarea adăpostului, operaţia a fost posibilă şi recuperarea lui Bjarni a fost un succes. Ea şi voluntarii ONG-ului au reuşit să adune 5100 USD, sumă suficientă pentru a acoperi toate cheltuielile cu operaţia.

După operaţie, Bjarni a depăşit dificultăţile cronice de a mânca şi respira, iar acum este mai sănătos ca niciodată.

Ulterior, căţeluşul a fost adoptat de o familie din Houston, care l-a luat acasă şi de atunci îl îngrijeşte.

„Cred cu tărie că toate animalele au un ţel bine stabilit pentru a ne învăţa ce înseamnă umanitatea şi compasiunea. Trebuie doar să avem ochi să le vedem, a fost mesajul postat de Anne pe rețelele de socializare, ca o mulțumire pentru personalul adăpostului.”

Cu siguranță că viața patrupedului s-a schimbat complet în ultima perioadă, iar perioada pe care a petrecut-o pe străzi va dispărea încetul-cu-încetul din memoria acestuia.

Patruped
Patruped