Sari la conținut
Home » Recunoștința unui motan față de tânăra care l-a salvat din adăpost!

Recunoștința unui motan față de tânăra care l-a salvat din adăpost!

  • de

Recunoștința unui motan față de tânăra care l-a salvat din adăpost!

Pisica a fost salvată la limită dintr-un adăpost pentru animalele abandonate!

Pentru Adelle, o voluntară la Newcastle’s Cat Rescue Association, imaginea unui pisoi aflat la un pas de eutanasiere a pus-o într-o situație în care trebuia să iasă imediat din zona de confort. A simțit că trebuie să îl salveze, iar animalul de companie a decis să își arate recunoștința într-un mod adorabil.

Adelle, salvatoarea sa, i-a permis să rămână liber în maşină pentru o vreme, pentru că ştia că a avut o dimineaţă stresantă şi, mai mult, îl auzise mieunând fără oprire când era în cuşca lui.

Felina a fost încântată să părăsească adăpostul şi să urce în maşină alături de salvatoarea sa, iar scena surprinsă cu ajutorul camerei telefonului mobil o dovedeşte din plin!

Pe nume Henry, el era programat la eutanasiere, însă şi-a regăsit bucuria vieţii mulţumită intervenţiei prompte a unei voluntare de la Cat Rescue Newcastle.

Recunoștința unui motan față de tânăra

Din fericire, pisoiul Henry este bine acum, și nu a durat mult să-şi găsească o familie care să-l iubească şi să-l umple de dragoste. A fost nevoie doar de o intervenție de moment, pentru a putea câștiga timpul necesar găsirii unei familii.