Sari la conținut
Home » Recunoștința unei cățelușe față de tânăra care a salvat-o! Fericirea a luat locul incertitudinii

Recunoștința unei cățelușe față de tânăra care a salvat-o! Fericirea a luat locul incertitudinii

  • de

Recunoștința unei cățelușe față de tânăra care a salvat-o! Fericirea a luat locul incertitudinii.

Cățelușa a fost nevoită să supraviețuiască pe cont propriu!

Reba, căţeluşa din centrul următoarei poveşti triste, ştie totul despre asta, dar finalul este unul fericit, atât pentru ea, cât şi pentru femeia care s-a îndrăgostit nebuneşte de acest biet animal după ce l-a adoptat.

La început, în gerul rece al iernii, Kris a crezut că este o căprioară care caută ceva de mâncare şi un loc unde să se încălzească.

După câteva minute de ezitare, căţeluşa a îmbrăţişat gâtul lui Kris cu labele şi nu a mai părăsit-o niciodată, simţindu-se în cele din urmă în siguranţă în maşină celor doi oameni cu suflet bun.

„Era îngrozită, dar mi-am dat seama că are încredere în mine… Se pare că ne-am întâlnit dintr-un motiv. La scurt timp după ce câinele a urcat în maşină, comportamentul lui s-a schimbat. Parcă ar fi ştiut că în sfârşit este în siguranţă.” – povesteşte Kris.

Reba, aşa cum a fost numită de cei doi tineri, s-a simţit imediat confortabil în noua sa casă, în sfârşit departe de viaţa periculoasă de pe străzi unde slăbită şi înfometată trebuia să îndure temperaturile scăzute ale iernii.

Recunoștința unei cățelușe față de tânăra