Sari la conținut
Home » Prea bătrân pentru fosta sa familie, drama unui câine lăsat în fața unui adăpost pentru animale!

Prea bătrân pentru fosta sa familie, drama unui câine lăsat în fața unui adăpost pentru animale!

  • de

Prea bătrân pentru fosta sa familie, drama unui câine lăsat în fața unui adăpost pentru animale!

Patrupedul a fost abandonat alături de un mesaj emoționant!

Cazul lui Perry, un căţeluş în vârstă de zece ani care a fost abandonat în fața unui adăpost, a emoționat pe toată lumea!

Într-o dimineaţă, lucrătorii asociaţiei „Wanderer’s Rest Humane Association”, situată în Cazenovia, New York (SUA), au ajuns la locul de muncă şi au avut parte de o surpriză tristă.

În faţa intrării principale, se afla o sanie din material plastic cu ceva ce părea a fi un animal în interior.

 „Am peste 10 ani. Nu mai pot merge”.

Din fericire, un grup de prim-respondenti de la „Wanderer’s Rest Humane Association” au dus animalul la un adăpost unde l-au numit „Perry”.

Îngrijitorii au fost extrem de surprinşi când l-au văzut pe bietul câine abandonat şi, de asemenea, au fost revoltaţi când au aflat că Perry ajunsese în această situaţie din cauză că era în vârstă şi cu handicap fizic.

„Nu se putea mişca. A fost un moment foarte trist”, şi-a amintit Mason Groesbeck, coordonatorul echipei de salvare. Au decis să-l ducă pe Perry la veterinar pentru un control medical amănunţit şi, între timp, au publicat o poză cu câinele pe Facebook.

Salvatorii sperau că cineva ar putea să-l recunoască şi astfel să afle cine sunt foştii proprietari pentru a demara procedurile legale.

Prea bătrân pentru fosta sa familie