Sari la conținut
Home » Răsplata unui mic cățeluș după ce a fost abandonat de trei ori! Noua lui familie îl va îngriji mereu

Răsplata unui mic cățeluș după ce a fost abandonat de trei ori! Noua lui familie îl va îngriji mereu

  • de

Răsplata unui mic cățeluș după ce a fost abandonat de trei ori! Noua lui familie îl va îngriji mereu.

Patrupedul a suferit o serie de traume, după ce a fost abandonat rând pe rând!

Pe nume Finn Alexander, un Chihuahua ghinionist, a fost nevoit să treacă printr-o serie de traume din trecut, după ce oamenii l-au abandonat fără milă. Toți cei pe care îi considera odinioară „familie”, i-au rănit sentimentele.

El a fost salvat de pe străzi și dus la un adăpost. Acolo, voluntarii au reuşit să-l reabiliteze şi în scurt timp a fost gata să-şi găsească o familie iubitoare.

Adăpostul a urmat tot protocolul legal pentru a aproba adopţia şi micul Chihuahua a plecat rapid spre noua sa casă, unde toţi sperau că va fi fericit pentru tot restul vieţii sale. Din păcate pentru el, după ce și-a petrecut cinci ani în cadrul unei familii, patrupedul a fost abandonat din nou și a ajuns la adăpost.

Într-un episod confuz, Finn a rămas din nou fără casă, dar oamenii care l-au salvat şi l-au adus la adăpost şi-au asumat sarcina de a-i găsi o nouă casă. Totul părea că merge bine şi într-un mod cu totul incredibil viaţa i-a oferit câinelui o nouă şansă de a fi fericit.

Aparent, micul patruped a fost abandonat într-un parc, însoţit de toate lucrurile sale. Familia lui l-a părăsit după ani de zile în care a stat în grija lor.

„În 2021, a fost găsit abandonat într-un parc cu toate lucrurile sale şi apoi transferat la adăpostul pentru animale Denton. Nu te poţi ascunde de voluntarii salvatori şi de microcipurile care nu mint! „- au scris cei de la adăpost pe pagina lor de Facebook pe data 4 aprilie.

Răsplata unui mic cățeluș