Sari la conținut
Home » Recent adoptat, un cățel își arată recunoștința față de noul său stăpân! Videoclip adorabil

Recent adoptat, un cățel își arată recunoștința față de noul său stăpân! Videoclip adorabil

Recent adoptat, un cățel își arată recunoștința față de noul său stăpân! Videoclip adorabil.

Patrupedul și-a găsit o familie pentru toată viața lui!

Sam Clarence un bărbat din Christchurch, Noua Zeelandă, l-a adoptat pe Stanley, un cățel dintr-un adăpost. De atunci înainte, el a putut vedea cum căţelul speriat se transformă într-un adevărat prieten și tovarăș de drum:

„Simte că trebuie să-mi mulţumească tot timpul”, povesteşte Clarence. „El este foarte dependent de acest lucru.”

Dar de îndată ce Clarence a văzut o poză cu Stanley, a ştiut că acest câine va întâmpina mari probleme de adopţie.

În prezent, Stanley refuză să dea drumul mâinii proprietarului său, ceea ce nu este deloc convenabil atunci când bărbatul se află la volanul maşinii.

Pentru Stanley, a fost departe de dragoste la prima vedere.

„El a fost îngrozit când l-am adus acasă şi i-a trebuit o oră să coboare din maşină”, a spus Clarence. „Odată ce a prins puţin curaj, i-am oferit o baie caldă, nişte mâncare şi un culcuş confortabil în fata şemineului.”

Când Stanley s-a adaptat să trăiască în interior, să mănânce şi să bea apă dintr-un castron, s-a alăturat noului său proprietar.

„A dormit lângă mine în pat şi s-a lipit de mine”, a spus Clarence. „Doarme în spatele meu şi are întotdeauna cel puţin o labă care îmi atinge spatele; dacă eu mă mut, se mută şi el.”

Este posibil ca Stanley să fi îmbătrânit şi să fi devenit mai înţelept, dar nu şi-a pierdut niciodată nevoia de a fi aproape de salvatorul său.

„Dacă conduc, trebuie să îl mângâi mereu, altfel mă va atenţiona”, a explicat Clarence. „Dacă ne uităm la televizor, se întâmplă acelaşi lucru. Mă va atenţiona cu labele până când îi arăt afecţiune. Face parte din caracterul lui. Dacă nu sunt în preajmă, începe să-i facă acelaşi lucru şi prietenei mele.”

Recent adoptat

Clarence nici că şi-ar fi putut imagina un partener de călătorie mai potrivit – chiar dacă asta înseamnă să te străduieşti din greu pentru a fi atent la drum: