Sari la conținut
Home » Reacția unui patruped abandonat într-o pivniță! El a fost găsit de noul proprietar

Reacția unui patruped abandonat într-o pivniță! El a fost găsit de noul proprietar

  • de
Patruped

Reacția unui patruped abandonat într-o pivniță! El a fost găsit de noul proprietar.

Un patruped abandonat a fost găsit într-o pivniță!

Pentru o familie care s-a mutat într-o nouă casă, imaginea unui biet patruped găsit în subsolul locuinței i-a emoționat extrem de mult. El era legat cu un lanț, lăsat să moară de foame.

“Tocmai am cumpărat o casă şi există un PitBull legat în subsol”- le-a spus noul proprietar celor de la Asociaţia Stray Rescue of St. Louis. “Nu sunt sigur de cât timp stă acolo jos.” – a mai adăugat el.

„Când am deschis uşa de la subsol, în lumina lanternei am văzut o coadă.” – a declarat Natalie Thomson, directorul de comunicare al Asociaţiei, pentru The Dodo. „Era aproape să se sufoce de bucurie că ne vedea. Când l-am eliberat, nu s-a putut opri din sărituri şi din îmbrăţişări.”

cățel
cățel

Nimeni nu ştie cine era locatarul, sau de ce a ales să lase în urmă un căţeluş atât de adorabil. În mod clar, nu ar fi supravieţuit mult timp, deoarece nu avea nici alimente sau un castron cu apă.

„Personalitatea sa este complet adorabilă”, a spus Thomson. „Câinele iubeşte pe toată lumea şi tânjeşte după atenţie. Se asigură că nu e ignorat! E un căţeluş energic şi afectuos! E atât de fericit tot timpul.”

cățel
cățel