Sari la conținut
Home » Reacția incredibilă a unui câine atunci când își vede stăpânul în pericol să se înece!

Reacția incredibilă a unui câine atunci când își vede stăpânul în pericol să se înece!

Reacția incredibilă a unui câine atunci când își vede stăpânul în pericol să se înece!

Loialitatea, cea mai de preț trăsătură a prietenilor noștri cu patru picioare!

Un câine este capabil să își pună în pericol propria viață pentru a-și putea apără stăpânul. Așa este și cazul următor, unde protagonista videoclipului este o cățelușă metis care trăiește în Brazilia, pe nume Princess.

Întotdeauna tindem să credem că patrupezii sunt animale fără apărare, care au nevoie de protecţia noastră. Însă ele sunt mereu pregătite să ne sară în ajutor, indiferent de situație.

Potrivit thedodo.com, această mică prietenă cu patru picioare a oferit lumii o lecţie minunată de loialitate şi eroism, chiar dacă gestul proprietarului a fost făcut în glumă.

Princess reacţionează imediat şi sare fără teamă in apă. Din fericire, lacul este foarte mic, aşa că, fără prea mult efort, ajunge rapid la tânăr.

Această căţeluşă curajoasă prinde tânărul de mână şi îl trage către mal.

În imagini, o puteţi vedea pe Princess stând relaxată lângă un lac, în timp ce îşi priveşte stăpânul în apă. Dar totul ia o turnură neaşteptată atunci când animalul observă că tânărul se scufundă şi rămâne nemişcat, ca şi cum s-ar fi înecat brusc.

Reacția incredibilă a unui câine!

Videoclipul a fost publicat de brazilianul Jenifer Correa pe reţelele de socializare şi a devenit imediat viral:

„Acestea sunt acele cadouri pe care le primim de la cei care ne sunt alături şi nu ne părăsesc niciodată. Da, aşa arată grijă şi dragostea!” – a scris Jenifer Correa.